Rygårds Allé 7-11 - Boliger

Projektet består af 4 bygninger. Et etagehus, der er placeret mod Rygårds Allé på overgangen mellem Hellerupvej’s karréstruktur og den opløste villastruktur mod nord og øst. Tre dobbelthuse, der er placeret mod øst som et naturligt supplement til den eksisterende villastruktur mod øst og nord. Placeringen af de 4 bygninger danner en naturlig overgang mellem Karréstrukturen mod syd og villastrukturen mod nord og øst. Etagehusets lejligheder er fordelt som rækkehuse m. gårdhaver i stueetagen, havelejligheder på 1. sal og lejligheder på 2. sal. Dobbelthusene er i 2 etager supplereret med tagterrasser mod vest. Lokalplanen er godkendt af Kommunalbestyrelsen.
 • Adresse:
 • Rygårds Allé 7-11, 2900 Hellerup
 •  
 • Bygherre:
 • De Forende Dampvaskerier
 •  
 • Etageareal:
 • 3.142 m2
 •  
 • Ingeniører:
 • -
 •  
 • År:
 • 2017